Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Благодарствено писмо към потребителите за коректните сигнали относно грешно въведени награди и VIP статуси!

Благодарствено писмо към потребителите за коректните сигнали относно грешно въведени награди и VIP статуси!

karry 30 юли

Уважаеми потребители,

С настоящото съобщение бихме искали да изразим нашата искрена благодарност към всички вас за вашата коректност и внимание при подаването на сигнали за грешно въведени награди и VIP статуси. Вашата обратна връзка е от изключителна важност за нас и ни помага да подобрим качеството на нашите услуги.

Благодарение на вашите усилия и бдителност успяваме бързо да коригираме възникналите проблеми и да осигурим справедливо и точно разпределение на наградите и привилегиите. Вие сте ключов елемент в нашия стремежe към безупречно обслужване и удовлетвореност на клиентите.

Молим ви да продължавате да ни информирате за всякакви нередности, които забележите. Вашият принос е ценен и високо оценен.
Напомняме ви, че профилактиката продължава до края на седмицата и се извиняваме за причиненото неудобство!

С уважение и признателност,
Екипът на djagi.com

Виж по-стари
izpwrc 30 юли

Добре направихме, че се обадихме, но и тия, които реално си заработихме май отидоха... ?

Jack1977 30 юли

Даже и не забелязах, че сте ми дали цели 10 дни ВИП емотикона Евала, Хвала Вам емотикона Отключили сте ми и някакво постижение, което може да си го заключите отново, че не е мое емотикона
Здраве от Мен емотикона

zzccgg 30 юли

При мен има дневна класация на игра сантасе.Никога не съм взимала дневна в тази игра.И една повече имам в играта реми.

1705_0517 30 юли

Здрастиии!
Дани, към теб се обръщам, защото случаят ми е подобен!
При мен също имаше прибавени 2 х 10 дни ВИП за първи места в две дневни класации(в едната игра дори не влизам редовно), но дори и не обърнах толкова внимание, защото всичко в момента е временнен БЪГ емотикона .
След близо 20 часа, при следващо кънектване, прибавените 20 дена ВИП бяха изчезнали. емотикона
Оттук си вадя заключение, че всичко е под контрол и явно по време на профилактиката положението се следи и програмистите/екипът наблюдават...и изправят грешките! емотикона
Не е честно да присвояваме спечелените награди от класациите на някой друг профил, нали? емотикона

DiDulja 30 юли

Аз имах 50 дена вип но не са мои

niki121 30 юли

Аз също получих нещо но не разбрах какво

Svarakomhy 01 август

Аз нямам нищо нито вип нито чипове на свара. емотикона

angel_6 01 август

Svarakomhy ти и преди профилактиката не си бил вип ,така че не виждам с какво трябва да си конпенсиран , относно чипа за свара в момента тече промоция можеш да си закупиш емотикона

Станимир.Тод 04 август

И при мен ми дойде някакъв вип от 0 дни. Дефакто нищо.

Liter_Djak 05 август

Моля екипът да прегледа дневните и месечни класации по белот в двете лиги,тъй като не са актуални?Отнася се за дата04.08.25 година!!! Разбирам,че има проблем затова ви информирам! Бъдете здрави! А днес дори без да съм изиграла и една игра ми отчита,че съм на 2- то място в дневна класация( отново в белота)????

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22306